lauantai 2. lokakuuta 2010

Babi ♥

tänää miun koiranpentu, jonka tuon suomeen mukanani tuli tänne tilalle. Ennen se on asunut tallilla, mut nyt Babi piristää mun päivää täällä :) Ostin sille jo oman kaulapannan ja koiranpennun nappuloita! :) <3 hihi.

Eilisestä mun piti vielä kertoa, että meni aika myöhään, kun asiakkaat tuli erikseen pyytämään mut ja Janiinan savusaunaan ja suolapaljuun Janiinan vikan illan kunniaks. Siellä sitte meni aika myöhään ja oli kivaa !

No aamulla tein aamupalaa tapani mukaan hullulla sirkkeli koneella : DD Pelkään sitä oikeesti, kun sillä pitää leikata juustot ja kinkut, ja jos ei ota sitä juustoa tai kinkkua kiinni, se litsahtaa seinään : D

Aamupalan jälkeen oli sit vapaata, kun ei ollut asiakkaita, niin leikittiin Marjukan ja Karin (asiakkaita suomesta) kanssa koiranpentujen kanssa, kun yksi koiranpentu on niitten oma. Iltaan asti.

Nyt illalla tuli tosi kivat asiakkaat suomesta, kolme mun ikästä tyttöä. Huomenna mennään niitten kanssa aamulla eläinmarkkinoille, ja illalla ratsastamaan ja tutustumassa paikalliseen baariin, Mini Sörözöön. Se on kuulemma pakko käydä siellä vähintää kerran kun on täällä Újlengyeellä :D

Huomisiin siiis taas kerran ! Ku ennen oon aina sanonu että kivaa on, ni nyt vois sanoa, että kun rytmi on tuttu ja asiat alkaa sujua, niin TOSI KIVAA ON ;;))))

1 kommentti:

  1. Huomenta Sannamari,

    olet ahkera kirjoittelija, ja mielenkiintoisia päiviä sinulla. Onko sulla kameraa mukana, voisit laittaa tännekin kuvia?

    Paula-ope

    VastaaPoista