tiistai 28. syyskuuta 2010

hihii.

Nytpä sitte ollaan Unkarissa. Lento meni hyvin, tosin 7kg liika painoa matkalaukuissa toi 70€ lisämaksut, mutta eipä se menoa haitannu. :) asun siis 10 päivään asti omassa mökissä, ja 10 päivä muutan päärakennuksen yläkertaan. Yläkerta on tällä hetkellä täys ni siks oma mökki, kyllä kelpaa !!

Heti kun tulin, niin Janiina (toinen työssäoppija) näytti mulle paikkoja ja muuta sellasta. Sainkin sitten tietää että farmi, eli paikka missä on kaikki hevoset on 8km päässä. Että autolla sit aina sinne. Sinne mennään Janiinan kanssa huomenna. Tässä päärakennuksen ja mökkien välittömässä läheisyydessä on vain kolme hevosta, lintuaitaus ja koiraaitaus sekä saunat.
AINII JA HAHHAH. voipi olla että otan yhen koiranpennun kotiin tuliaisiks, ilmaseks nimittäi lähtis :P <3 ANNI VARO VAARAA !

Mutta, omistaja pariskunta, Eero ja Kati on tosi mukavia ja puhuu suomea. Oon nyt jo joutunu käyttään Unkaria, koska suurinosa työntekijöistä on Unkarilaisia.

Jjepa, mutta siisti paikka, huomenna lisää! Kyllä kannatti lähtiä, se on todettava ;)

2 kommenttia:

  1. Hyvä että sulla on kivaa. ☻ Ja jos otat sen koiranpennun nii tuo se mielummin meille ku annat anille. Ei viis eläintä oo likaa ☻ ♥ Mut lueskelen taas huomenna. :) ja mä muuten näin sun lentokoneen ja vilkutin sulle, mut helmi ei. ♥

    VastaaPoista
  2. Hyvä että pääsit ehjin nahoin ! suurin pelko ohi ! <3 Muista kirjotella karvamadoille fbn tai blogin ( sun tai karvamatojen) kautta ! Ooon píkkusen kateeellinen ! Vilkuteltiin Viivin kanssa lentopusujen kera ! <3

    VastaaPoista