torstai 30. syyskuuta 2010

Csibezs!

Hohhoi mikä päivä. Aamulla tehtiin jo seittämältä Janiinan kanssa aamupalaa, kun asiakkaat lähti ratsastamaan Janiinan kanssa jo 8 aikaan. Mä jäin sitten tänne siivoilemaan, ja tekemään muille asiakkaille aamupalaa. Tein myös yhden huoneen päivä siivouksen, vaihdoin lakanat yms. Juhuu.

NNo mutta sitten kun asiakkaat lähti Budapestiin ni se lysti vasta alkokin! Lähettiin Janiinan kanssa PYÖRILLÄ farmille. Sinnehän on suoraa tietä 8km, ja mehän mentiin suoraan, eli peltojen läpi, metsässä, hirveitä lätäköitä yms. Oli älyttömän kuuma! Varmasti +28 vähintää ! Käytiin matkalla juomassa Unkarin maantieteellisessä keskipisteessä, se on ihan sellanen kunnon merkattu paikka, missä kaikki Unkarin oppilaat on jossai vaiheessa käyny.

Farmilla pääsin sitte ekaa kertaa täällä ollessani hevosen selkään! Meillä on asiakkaitten hevosten lisäksi pari vetohevosta, eli hevosia joita ei anneta asiakkaille, niin niillä ratsastaa vain vaelluksen vetäjät. Menin sitten yhdellä sellasella, eli Csibezs :illä. Oli aluks aika kyseenalasta, kun nää on melkeen kaikki vanhoja laukkahevosia, niin vauhti kaikissa askellajeissa on kovaa. Mutta sitten kun siihen tottu, ja kun Csibezs oppi että peuroja, joita täällä on tosi paljon, niin ei tarvii pelätä niin meni hyvin :) ja lujaa mentiin! Maastot joissa ratsastetaan on melkeen suoria pehmeitä hiekkateitä, me sitten laukattiin n. 3km suora, ja oikeesti lujaa ! :D Vauhtia ei näiltä hevosilta puutu. Mutta sitten kun lähettiin takasin niin Janiina ratsatsi Kiralyfin tänne (Suomalaisille Kirahvi, Unkariksi Kunikaan poika) Ja mä taas pyöräilin! Kyllä pehvassa tuntuu, että on vähä tullu pyöräiltyy ja ratsastettuu.

Saattaa olla että nyt uni maittaa !

1 kommentti:

  1. Minkä rotunen se heponen on? Ja onks siel hellettä sillon ku me tullaa? Hyvää yötä, oot rakas! ♥

    VastaaPoista