tiistai 2. marraskuuta 2010

=)

En oo vähään aikaan kirjottenut, koska perheeni oli Unkarissa, mutta nyt kerron kaiken.

Perjantai;
Odottelin porukoita jo aika aikasin, mutta tietenkin oli just sillon ruuhkat moottoritiellä, kun ne vuokrasi auton lentokentältä. Ja sen ruuhkan jälkee vielä menivät eksymään! No mä odotin niitä jo 7 aikaan täällä, ja ne suvaitsivat tulla vasta 10-11 aikaan. Kiva! :D No syötiin ruokaa ja vaihdettiin kuulumisia. Ja tietenkin Susanna ja Samuli halus heti ekana nähä Babin ja Pablon. Niitä sitten siinä ihasteltiin.

Lauantai;
Mentiin aamulla Telkiin kattomaan Santun EM-karstinta peliä. Wuhuu! Suomi voitti 6-2 kun kannustettiin niin lujaa ;D Moikattiin pelin jälkeen Santtua ja mentiin syömään. Käytiin illalla Tescossa kaupassa ja Suski ja Samppa osti vaikka mitä vaatteita :) Illalla oli suolapalju ja savusauna. Meni aika pitkään illasta =)

Sunnuntai;
Aamulla lähettiin markinoille. Olipas mukavaa! Suski ja Samppa löysi taas vaikka ja mitä vaatteita :D Mä ostin Babille söpön kaulapannan =) vaaleenpunasen missä on heijastin nauha keskellä =) ! Markkinoilta tultuamme lähettiin ratsastamaan farmille. Mä menin Rokalla, äiti Ristolla, Samppa Nallella ja Suski Pyryllä. Vähän vaihdeltiin hevosia välillä. :)) Kaikki tykkäs kovasti! Suskin kanssa jopa laukattiin Pyryllä ja Ristolla :b HYVÄ SUSKI! Tulomatkalla käytiin Újlengyelin kylällä baarissa juomassa äitin kanssa yhet Breezerit :) Koko ilta oltiin pentujen kanssa :)

Maanantai;
Koko aamun Suskin, Sampan ja äitin kanssa leikittiin pentujen kanssa. Iskä, Suski, Samppa ja äiti kävi myös kaiken maaliman hoidoissa; manikyyrissä, pedikyyrissä, hieronnassa jne. :D Päivällä lähettiin sitten Budapestin asuntoon vikaks yöks ennenkun lähtevät kotiin. Käveltiin Tonavan rannassa Babin ja Pablon kanssa :) Ja mentiin jopa metrolla pennut sylissä! :) Ne oli tosi nätisti! Ja saivat ihailuja ;b <3 Illalla käytiin Mexicolaisessa ravintolassa syömässä. Iha kiva tarjoilija mies ;) Buenos noches! Kotimatkalla myös paikallinen kakkupaikka sai meiltä kannatusta! ;D Pennut oli ekaa kertaa sisällä yötä. Hienosti olivat melkeen sisäsiistejä! Koirapuisto vastapäätä palveli meitä hyvin! :D

Tiistai;
Kun koko yön olin valvonut pentujen vähän väliä herätettyä oli aamulla kuudelta nousu viemään ne koirapuistoon, hohhoi! =D Käytiin ostamassa viereisestä leipomosta aamupalaa ja mentiin asunnolle syömään. Pieni itku siinä sitten pääsi kun kulta palleroni Babi ja veljensä Pablo lähtivät perheeni mukana Suomeen. sniff. Kunnialla pääsivät kotiin asti ! <3 Ja Pablo on hyvin kotiutunut Jonnelle :) Babista ja Elviksestä, koiristani on kuulemma tullut hyvät kaverit :) Seikkailin itte sitten bussilla Újhartyaniin eli naapurikylään ja Eero tuli mut sieltä hakemaan. Nyt vähän väsyttäis. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti