torstai 4. marraskuuta 2010

NNÄYTTÖ.

3.11.
Rupesin sitten tekemään majotuspalvelu näyttöäni. Siihen kuului varpajaisporukan jäljiltä isontalon siivoominen; talo oli _tosi_ likanen. Rikottuja laseja kaikkialla, oksennusta joka nurkassa, 2 vaahtosammutinta ammuttu terassille jne! Siinähän sitten sovittiin Katin kanssa, että mulla on 3 päivää aikaa siivota se. Koska siellä on 20 nukkumapaikkaakin, ja kaikki piti pedata ja siivota vessat jne. Näyttööni kuuluu myös seuraavana aamuna aamupalan teko, illalla sisäänkirjata uudet asiakkaat ja pitää infotilaisuus, ja huomenna chekata asiakkaat ulos. =)
No siinä sitten kun siivosin ja puunasin koko aamun ja menin 12 lounaalle, niin Kati tuli kertomaan, että huomenna isoon taloon tulis 11 miestä asumaan 10 päiväksi! AI MIKÄ KIIRE?! Koko päivän siivosin ihan hikihatussa ja yhessä vaiheessa pyydystettiin karannutta taistelukukkoakin! Mutta IN YOUR FACE, illalla kuuden aikaan talo oli SIISTI! I do it, I do it, I do it ! =D Infokin meni illalla suht hyvin. Ja olin siinä puoli viidestä kaheksaan yksin koko tilalla. Lämmittelin saunaa ja tein ruuan kun asiakkaat ja työssäoppijat ja talon omaväki tuli kaheksan maissa. Sitten kyllä uni maitto.

4.11.
Aamulla heräsin jo 15 yli 7 tekemään aamupalaa osana näyttöäni. Paistelin kananmunia ja pekonia, keitin kaurapuuroa jne. Meni ihan kivasti. Sen jälkeen mun piti mennä ratsastamaan, mutta Kati oli unohtanut, että mun pitäis siivota ruokailutila ennen kun joku Pappi tulee kylään.. Ja muutenkin en ois ehtiny tiskata aamupalan tiskejä jos olisin mennyt ratsastamaan, tylsää ;F No huomenna sitten..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti